طراحی دکوراسیون فروشگاه ومغازه در مشهد

طراحی داخلی سالن زیبایی

 

طراحی داخلی سالن زیبایی نقش به سزایی در جذب مشتری دارد. چنان چه سالن زیبایی مورد رضایت مشتری قرار بگیرد، در جذب او موثر خواهد بود. سالن زیبایی قسمت های مختلفی شامل می شود، طراحی هر بخش باید براساس اصول انجام شده باشد تا موجب رضایت مشتری قرار بگیرد.

در این بخش نکاتی را درباره طراحی داخلی سالن های زیبایی بیان کرده ایم.

دکوراسیون داخلی سالن زیبایی

دکوراسیون داخلی سالن زیبایی اشاره به کاربرد امکانات و تجهیزات مناسب برای طراحی داخلی سالن زیبایی دارد. به میزانی که عناصر محیطی متنوع با ایده های مطلوب برای دکوراسیون داخلی انجام شود یک دیزاین شیک را ارائه می دهد. در دکوراسیون داخلی سالن زیبایی برای تعادل مناسب از تخصیص فضا، آسایش، انتقال آسان برای بهره وری کارآمد به کار می بریم.

ایده هایی برای طراحی دکوراسیون داخلی سالن زیبایی

یکی از چیزهایی که در بین همه سالن زیبایی ها مشترک است، طراحی دکوراسیون داخلی سالن زیبایی و اهمیت در جذب و رضایت مشتری می باشد.

طراحان سالن زیبایی از هر فرصتی با استقرار استراتژی برند با طبقه بندی، یرنامه ریزی، نشانگر های قدرتمند و نورپردای و رنگ به طراحی سالن زیبایی شما کمک می کنند تا در جذب و رضایت مشتری موفق باشید.

نکاتی در مورد طراحی داخلی سالن زیبایی:

در طراحی داخلی سالن زیبایی باید نکاتی را رعایت کنید که عبارتند از:

1-تعیین سبک طراحی سالن

اگر قصد راه اندازی یک سالن زیبایی دارید . باید توجه به استفاده بهینه از فضا در چیدمان و طراحی مناسب داشته باشید. برای طراحی دکوراسیون داخلی سالن زیبایی باید دو سبک کلاسیک و یا مدرن را انتخاب کنید.

2-انتخاب طرح و رنگ مناسب

ترکیب رنگ ها با رعایت اصول انجام شده باشد شاهکار انجام می شود. رنگ های تیره فضاراکوچکتر نشان می دهدند و رنگ های روشن فضا را بزرگتر نشان می دهند. بهتر است از رنگ های ملایم و روشن برای حس تمیزی و زیبایی که در ذهن مشتری به وجود بیاورد، استفاده کنید. رنک شاد و ملایم فضای شادابی به سالن زیبایی می دهد. شما می توانید از رنگ های شاد برای دیوارهای داخلی، کف سالن، لوازم جانبی استفاده کنید.

3-نورپردازی سالن

با وجود این که در سالن زیبایی تعداد زیادی آینه وجود داردو با نورپردازی اصولی می توانید سالن را به زیبایی به نمایش بگذارید. بازتاب نور از آینه در محیط تاریک می تواند علاوه بر روشنایی، بسیار چشم نواز کند. شما دربعضی از قسمتها به نور مستقیم و در بعضی از نقاط به نورپردازی غیر مستقیم نیاز دارید. مشتریان دوست دارند تغییرات آرایشی خود را به خوبی ببینند. آینه های فراوانی در دسترس هستند که می توانید از آنها استفاده کنید مانند آینه های قدی، قابدار یابدون قاب از نمونه های آینه ها هستند.

4-تجهیزات

سالن زیبایی از قسمت های مختلف ماساژ، پدیکور، مانیکور و غیره تشکیل شده است. تجهیزاتی مانند صندلی ها و آینه ها کوتاه و بلند باید به درستی انتخاب شوند تا به زیبایی فضا کمک کند.

میز مدیریت و صندلی های انتظار باید راحت باشند.

5-تزئینات سالن

تزئینات در طراحی داخلی سالن زیبایی باید با دقت و اصول طراحی شوند. استفاده از آبنما و دیوار سبز از مهم ترین المان ها در طراحی سالن زیبایی هستند.

استفاده از باکس های کوچک و بزرگ، گلدان های زیبا از دیگر موارد در تزئینات سالن زیبایی هستند.

سبک های دکوراسیون داخلی سالن زیبایی

شما می توانید از هر مکانی برای طراحی داخلی آرایشگاه خود ایده بگیرید. در اینجا به بررسی چند سبک می پردازیم.

سبک مدرن در دکوراسیون داخلی سالن زیبایی

از ویژگی های سبک مدرن استفاده از عناصر طبیعی، خطوط صاف و فضای باز می باشد. در این سبک استفاده کمتر از جزئیات، نمایی ساده خواهیم داشت.

سبک مینیمالیسم در دکوراسیون داخلی سالن زیبایی

از رویکرد طراحی در این سبک مفهومی باز و دور از فرم های پیچیده است. در این طراحی عناصر به کار رفته ساده هستند، نور فراوان و فضای بدون تزئینات است. در نتیجه فضایی منظم و خلوت خواهیم داشت. زیبایی در سادگی از ویژگی های این سبک است.

سبک کلاسیک در دکوراسیون داخلی سالن زیبایی

استفاده از این سبک در فضاهای کوچک حس مجلل به همراه دارد. آینه های با قاب کنده کاری شده، طیف های رنگ بژ، کفپوش های چوبی، لوازم عتیقه و یک لوستر زیبا فضایی جذاب و زیبا به فضای سالن زیبایی می دهد. در به کار بردن سبک کلاسیک در فضاهای کوچک نیز احتیاط بکنید، زیرا این سبک باعث تنگ تر شدن فضا می شود.

میز پذیرش و اتاق انتظار

میز پذیرش و اناق انتظار اولین جایی است که مشتری با آن سروکار دارد. دکوراسیون آن باید طوری باشد که تاثیر مطلوبی روی آن داشته باشد . اندازه صندلی باید متناسب با میز پذیرش باشد. استفاده از رنگ های چشم نواز کاملا در حال و هوای ورودی آرایشگاه تاثیر دارد. برای فروش محصولات خود از میز جدا استفاده کنید تا مشتری بتواند آن را به راحتی ببیند.

جایگاه کوتاهی مو و آرایش

این قسمت قلب سالن زیبایی است. به همین دلیل انتخاب وسایل مناسب در عملکرد کلی آرایشگاه شما تاثیرگذار است. در دکوراسیون داخلی سالن زیبایی کوچک انتخاب مبلمان دیواری، انتخابی درست است زیرا ظریف هستند و فضای کمتری را اشغال می کنند. اتاق آرایش عروس باید مجزا باشد.

جایگاه شستشوی سر

در این مکان باید مشتری راحت باشد. در این منطقه باید فضای کافی فراهم کنید. برای سینک سرشور باید فضایی به اندازه 80 سانتی متر و 90 سانتی متر برای ایستادن آرایشگر در نظر بگیرید.

جایگاه طراحی ناخن

استفاده از نیمکت های توکار مناسب است، چون صندلی های پدیکور فضای کمی را اشغال می کنند. برای طراحی فضایی زیبا از رنگ های برجسته یا یک دیوار گالری جذاب بسازید.

فضای مناسب برای رفت و آمد

در این فرآیند مسیر رفت و آمد در سالن زیبایی در نظر داشته باشید. استفاده از مبلمان خیلی حجیم، قرار دادن وسایل در مکانی نامناسب مانع حرکت شما و مشتریان می شوند. این مسئله از نظر روانی شما و مشتریان را تحت تاثیر قرار می دهد.

ساماندهی فضای آرایشگاه

محیط سالن زیبایی باید خلوت باشد. چیدمان درست و سازماندهی وسایل شاید وقت گیر باشد. هیچ عاملی به اندازه برهم بودن وسایل فضای آرایشگاه را کوچک نشان نمی دهد.

 

طراحی و دکوراسیون داخلی سالن زیبایی خود را به شرکت طراحی و دکوراسیون داخلی ارج بسپارید.
گروه معماری ارج آرک

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *